בת 41, נשואה לטל, אמא לשלושה ילדים מתוקים (איתן, פלג ועמית) וקונדיטורית עם תשוקה עזה ליצירה וחידוש.
האהבה שלי לאפייה החלה עוד מבית אמי שהתאפיין במטבח עשיר בטעמים ומרקמים.
בבית בו גדלתי, ריח אפיה, הוא חלק בלתי נפרד מהבית המלווה אותי כל יום בזיכרונות ומציף חוויות מתוקות.
מילדות אפייה קרובה לליבי, תחילה בהתבוננות באמי ובהמשך התנסויות שלי באפיית מתכונים פשוטים, מורכבים ומגוונים.
תחום האפייה והיצירה אהוב עלי מאוד, אך מעולם לא חשבתי שאוכל להפוך את התחביב למקצוע.
וכך באמצע החיים עם שלושה ילדים קטנים ואמהות טרייה, החלטתי לעשות שינוי משמעותי בחיי. מצוידת בבעל תומך והרבה פרגון התחלתי ללמוד קונדיטוריה מורחבת ב"אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה". מיום ליום "חיידק" האפייה השתלט עלי ולא יכולתי לחשוב על משהו אחר שאעשה מלבד יצירת קינוחים חדשים ולקראת סיום לימודי הקונדיטוריה עזבתי את עבודתי בלאומי קארד והתחלתי להקים את חומסקי.