קצת עלי

קצת עלי


הי, נעים להכיר! שמי מיתר חומסקי

בת 41, נשואה לטל, אמא לשלושה ילדים מתוקים (איתן, פלג ועמית) וקונדיטורית עם תשוקה עזה ליצירה וחידוש.
האהבה שלי לאפייה החלה עוד מבית אמי שהתאפיין במטבח עשיר בטעמים ומרקמים.
בבית בו גדלתי, ריח אפיה, הוא חלק בלתי נפרד מהבית המלווה אותי כל יום בזיכרונות ומציף חוויות מתוקות.
מילדות אפייה קרובה לליבי, תחילה בהתבוננות באמי ובהמשך התנסויות שלי באפיית מתכונים פשוטים, מורכבים ומגוונים.
תחום האפייה והיצירה אהוב עלי מאוד, אך מעולם לא חשבתי שאוכל להפוך את התחביב למקצוע.

וכך באמצע החיים עם שלושה ילדים קטנים ואמהות טרייה, החלטתי לעשות שינוי משמעותי בחיי. מצוידת בבעל תומך והרבה פרגון התחלתי ללמוד קונדיטוריה מורחבת ב"אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה". מיום ליום "חיידק" האפייה השתלט עלי ולא יכולתי לחשוב על משהו אחר שאעשה מלבד יצירת קינוחים חדשים ולקראת סיום לימודי הקונדיטוריה עזבתי את עבודתי בלאומי קארד והתחלתי להקים את חומסקי.

חומסקי הוקמה עם המון אהבה לפטיסרי הצרפתי, הטעמים, הצבעים, החידושים והמרקמים.

חומסקי הוקמה עם המון אהבה לפטיסרי הצרפתי, הטעמים, הצבעים, החידושים והמרקמים.
אני אוהבת לחקור וללמוד את חומרי הגלם, לפתח מתכונים חדשים, לנסות דברים חדשים, לשלב טעמים וליצור קינוחים מפתיעים.
הפרטים הקטנים חשובים לי מאוד, וכל קינוח מקבל את מלוא תשומת הלב, משלב הרעיון, רישום הסקיצה, שילוב הטעמים ועד להשלמת היצירה הסופית.
הלמידה וההתפתחות הם חלק חשוב בחיי, הן בפן המקצועי והן בפן האישי, ואני מרבה להשתתף בהשתלמויות וסדנאות אומן של בכירי הקונדיטורים בארץ ובעולם.


את האהבה שלי לקינוחים, יצירה, דיוק ואנשים, אני משלבת בשני תחומים עיקריים:

העברת הידע והניסיון שצברתי במהלך השנים בסדנאות אפייה מקצועיות, 
קבוצות קטנות ואינטימיות, בשיטה ייחודית- כל אחד יכול!
ובפיתוח מתכונים, עריכה וצילום לבלוג. 
אני מזמינה אתכם להצטרף אלי ולהתחיל להתאהב.
להצטרפות
Share by: