סדנאות אפיה

סדנאות אפיה


הסדנאות של מיתר חומסקי:


סדנת מקרונים

תמיד חלמתם להכין בבית את העוגייה הכי מפונקת וטעימה שישי? הגעתם למקום הנכון!
סדנת מקרונים הינה סדנה מקצועית ומעשית בה נלמד את כל הסודות להכנת מקרונים מושלמים בשיטה הצרפתית, נבין על מה חשוב להקפיד כדי לקבל תוצאה מדויקת,  נכין מגוון מילויים ונתנסה בזילוף העוגיות.
 
בסדנה נכין:
1. מקרונים במספר צבעים 
2. מילויים בטעמים שונים

מחיר: 470 ש"ח


להצטרפות

סדנת מאפי שמרים

בסדנת מאפי שמרים נלמד להכין מאפים שיגרפו מחמאות, נכיר את חומרי הגלם והשפעתם במתכונים השונים, סוגי השמרים הקיימים ודרכי עבודה נכונה, איך מתפיחים ועל איזה כללים חשוב להקפיד כדי להגיע לתוצאות מדויקות. 
 
בסדנה נכין:
1. בבקה במילוי שוקולד
2. מאפה אישי - קינמון
3. חלה מתוקה
4. לחמניות פרח

מחיר: 490 ש"ח


להצטרפות

 סדנת"קרים פאף"

בסדנת "קרים פאף" נכין 3 קינוחים מורכבים מכמה מתכונים שונים.
בסדנת "קרים פאף" נלמד את עקרונות בצק הרבוך, נעמיק את הידע ונבין על מה חשוב להקפיד לקבלת תוצאות מושלמות ואיכותיות. 
בסדנה נכין שלושה קינוחים מתוקים, קלאסיים מהפטיסרי הצרפתי, המשלבים טעמים ומרקמים שונים.
נכיר טכניקות שונות לזילוף בצק רבוך ונכין מגוון רחב של קרמים ומרקמים שונים.
 
בסדנה נכין:
1. סנט אונורה פיסטוק
2. פארי ברסט פקאן
3. פרופיטרול וניל - דובדבן 

מחיר: 500 ש"ח 


להצטרפות

סדנת טארטלטים

בסדנת טארטלטים נלמד את כל הסודות והטיפים להכנת טארטלט מושלם.
מהי עבודה נכונה עם בצק פריך ועל אילו כללים חשוב להקפיד.
נלמד פונסאז' (הכנסת הבצק לרינג) בשיטה מודרנית ואיך להגיע לתוצאות מדויקות.
נכין בסדנה מגוון קרמים קלאסיים בטעמים שונים שהם הבסיס בקונדיטוריה.

בסדנה נכין:
1. טארטלט אישי במילוי קרם פטיסייר ופירות העונה
2. טארטלט אישי במילוי קרם לימון ומרנג שרוף
3. טארטלט אישי במילוי קרם שוקולד ג'אנגויה
4. טארטלט קרם שקדים ואכמניות
5. נכין שני בצקים בטעמים שונים

מחיר: 500 ש"ח


להצטרפות

סדנת פטיפורים

בסדנת פטיפורים נלמד את כל הסודות להכנת קינוח קטן ומושלם.
נלמד על חומרי הגלם וכיצד לעבוד איתם בצורה נכונה ומקצועית.
נכין מגוון קינוחים בטכניקות שונות, המשלבים טעמים ומרקמים שונים.
 
בסדנה נכין:
1. פבלובה אקזוטית
2. פטיפור שוקולד קפה
3. מיני סאברין תפוז
4. פיננסייר פיסטוק

מחיר: 500 ש"ח


להצטרפות

סדנת קינוחי ראווה - 3 מפגשים

בסדנת קינוחי ראווה נתמקד בהבנת החומרים, שילוב טעמים ומרקמים היוצרים עוגה מושלמת שלא תבייש אף ויטרינה בפריז. נלמד טכניקות עבודה מקצועיות, נכין עוגות ופטיפורים, נקשט ונעטר את הקינוחים.
הסדנה מקצועית ועתירת ידע, הכוללת מפגש הדגמה ושני מפגשים מעשיים (נדרש ניסיון קודם באפיה).

בסדנה נכין:
1. עוגת "מיי קייק" (יוגורט -משמש- פיסטוק)
2. עוגת שוקולד פקאן
3.העוגה האקזוטית (וניל - פירות אקזוטיים)
4. עוגת פיסטוק דובדבן
5. פטיפור טוליפ (גבינה - קרמל מלוח)
6. פטיפור פרלין (שוקולד - פרלינה לוז)
7. פטיפור "יער" (גבינה - פירות יער)

פרטים בקרוב

להצטרפות

מועדי הסדנאות

סדנת מקרונים: 21/04/23, יום שישי בשעה 09:00 - נותרו 2 מקומות
סדנת מאפי שמרים: 28/04/23, יום שישי בשעה 09:00
סדנת מקרונים: 05/05/23, יום שישי בשעה 09:00 
סדנת טארטלטים: 12/05/23, יום שישי בשעה 09:00
סדנת מאפי שמרים: 18/05/23, יום חמישי בשעה 16:00
...


פרטים נוספים

הסדנאות מתקיימות בשכונת נווה גן רמת השרון (צמוד לתל ברוך צפון תל אביב)
הסדנאות מתקיימות בקבוצות קטנות, עד 7 משתתפים.
משך הסדנאות כ- 5 שעות.
הסדנאות משלבות בין הדגמה ועבודה מעשית.
כל משתתף מקבל מערך מתכונים הכולל הסברים וטיפים.
כל משתתף מקבל מארז מפנק מהתוצרת שנכין יחד בסדנה.
 
אישור השתתפות ורישום לסדנה מותנה בתשלום מלא עבור הסדנה.
התשלום יבוצע באפליקציית BIT או pay box לנייד 0549944731 
או העברה בנקאית, רק לאחר קבלת אישור שנותר מקום פנוי לסדנה.

קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים וחומסקי שומרת לעצמה את הזכות לדחות את הסדנה.
מדיניות ביטולים: ביטול שיתקבל בחומסקי עד 7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה, תשלום עבור הסדנה יוחזרו במלואם.
במקרה של ביטול פחות מ- 7 ימי עסקים ממועד הסדנה התשלום לא יוחזר ורישום חדש לסדנה במועד אחר יחויב בתשלום מלא.

Share by: