אצבעות בראוניז - פיסטוק
המתכון מתאים לכ- 18 יחידות
בתבנית שקעים 8x3 ס״מ גובה 3 ס״מ
מצרכים :
250 גרם שוקולד מריר עלית (2.5 חבילות)
150 גרם חמאה
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
220 גרם ביצים (4 ביצים גודל L)
30 גרם קקאו איכותי (3 כפות)
75 גרם אבקת שקדים (3/4 כוס)
קורט מלח
פרלין פיסטוק למילוי:
150 גרם שוקולד לבן עילית (חבילה וחצי)
25 גרם שמן צמחי נייטרלי (2 כפות)
60 גרם מחית פיסטוק (כ- 3 כפות)
קורט מלח
1/2 כפית מחית וניל
לציפוי:
350 גרם שוקולד מריר עלית (3.5 חבילות)
50 גרם שמן צמחי נייטרלי
לפיזור מעל:
50 גרם פיסטוקים קצוצים
אופן ההכנה:
הערות:
להכנת מילוי פיסטוק : מחממים במיקרוגל למשך 30 שניות, 100 גרם קרם קוקוס (17-22 אחוזי שומן) מוסיפים 60 גרם מחית פיסטוק (כ 3 כפות שטוחות), 40 גרם מייפל (2 כפות) ו- 20 גרם פיסטוקים טחונים אבקה (2 כפות).
פרסום ממומן בשיתוף רגע מתוק עלית
שקילת המצרכים בכלים נפרדים מראש מקלה על הכנת המתכון
New Paragraph