קרפ בזיגוג רוטב פירות יער וקרם פרש
כ- 15 יחידות תלוי בגודל המחבת
מצרכים:
לקרפ:
200 גרם ביצים (4 ביצים גודל M)
30 גרם סוכר
חצי כפית מחית וניל איכותית
480 גרם חלב (2 כוסות)
קורט מלח
210 גרם קמח (כוס וחצי)
30 גרם חמאה
מעט גרידת תפוז (לא חובה)
לרוטב פירות יער - תפוז:
50 גרם מים
240 גרם מיץ תפוזים (כוס)
100 גרם סוכר
גרידת תפוז
חצי כפית מחית וניל
150 גרם תערובת פירות יער קפואים
כף ריבת פירות יער (המתכון כאן)
למילוי קרם פרש ומסקרפונה:
מיכל שמנת מתוקה
100 גרם קרם פרש
50 גרם מסקרפונה
30 גרם אבקת סוכר
חצי כפית מחית וניל
להגשה:
מעט פיסטוקים קצוצים גז
פירות יער טריים
עלי נענע לקישוט
מעט גרידת תפוז
אופן ההכנה:
הערות: