המתכון הבא נולד אי שם בפורים לפני שנתיים, נותרה לי מלית של אוזני המן פטל ורדים ורציתי להשתמש בה להכנת עוגיות זריזות,
רידדתי בצק והכנסתי את המלית בסגנון פרסבורגר, התקבלה רולדה עם מלית נדיבה שמורגשת בכל ביס.
מאז אני מכינה את המתכון קבוע והחלטתי לשתף גם אתכם.
המתכון קל להכנה, ממליצה להקפיד על המידות כדי לקבל תוצאה מדויקת בלי מאמץ.
הבצק חמאתי, נימוח ומשתלב מעולה עם המלית, כמובן שניתן למלא בכל מליוי שאתם אוהבים.
הכנתם?
אל תשכחו לספר לי איך יצא
באינסטגרם @homsky_meitar
בפייסבוק homsky meitar
לצפייה בסרטון ההכנה לחצו כאן
עוגיות פריכות במילוי מרציפן פטל
המתכון מספיק ל- 2 רולדות
מצרכים לבצק פריך:
200 גרם חמאה
220 גרם קמח עוגיות
קורט מלח
100 גרם אבקת סוכר
40 גרם קורנפלור
40 גרם אבקת שקדים
40 גרם חלמונים (משתי ביצים גודל L)
חצי כפית מחית וניל
מצרכים למרציפן פטל:
200 גרם אבקת שקדים (2 כוסות)
75 גרם אבקת סוכר
50 גרם מחית פטל קפואה 75
10 גרם (חצי כפית) מחית פטל מרוכזת
1/2 כפית מחית וניל
לקישוט:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
הערות: