מה אתם עושים עם חלה או עוגת שמריחם שנשארת לכם מהסופ״ש?
אני אף פעם לא זורקת! תמיד אני מכינה קינוח ״שאריות״ שיוצא הכי טעים.
הפעם לקחתי עוגת שמרים רוגלך והכנתי ברד פודינג היסטרי!!!!
מעל גלידת וניל ומעט אבקת סוכר ויש לכם קינוח משפחתי שכולם חולקים יחד.
כמובן, שניתן להכין בבניות אישיות ולהגיש.
הכנתם?
אל תשכחו לספר לי איך יצא
באינסטגרם @homsky_meitar
בפייסבוק homsky meitar
לצפייה בסרטון ההכנה לחצו
כאן
ברד פודינג מעוגת שמרים
מתאים לתבנית 20x20
מצרכים:
60 גרם חלב 3% (1/4 כוס)
250 גרם שמנת מתוקה 38% (מיכל אחד)
60 גרם חלמונים (כ- 3 חלמונים מביצה גודל L)
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
חצי כפית וניל
50 גרם שוקולד וניל/מריר/גולד או שילוב
להגשה:
גלידת וניל
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
הערות: