וכשאתי חביב משה בעלת הבלוג קראנצ'ית פנתה אלי, לחבור לשיתוף פעולה לקראת החג, מיד הסכמתי והתחלנו לחשוב יחד על שתי גרסאות למאפים עם בצק פילו, אחד מתוק והשני מלוח (הגרסה המתוקה כבר באתר- מאפה פילו מתוק "כנאפה סטייל" ). מעבר לכך שהמפגש היה מאוד מהנה ופגשתי לראשונה את ליאן המתוקה, הספקנו במספר שעות להכין גם את הגרסה המתוקה שלנו, וזה אומר שהמתכונים קלים מאוד ופשוטים להכנה. והתוצאה, מדהימה! המאפים קראנצ'יים עם סאונד נפלא!
למאפה המלוח הכנו מילוי גבינה ותרד משגע שמשתלב מצוין עם עלה הפילו או כמילוי בורקס עם כל בצק שתבחרו. משך זמן ההכנה קצר ומלבד הפשרת הבצק לילה קודם אין צורך בהיערכות מוקדמת. אז למה אתם מחכים? קדימה רוצו להכין אותו!
הערות: